Виљушка железна 20"

SKU 5357*
500 мкд
Во Продавница
1
Product Details
Вилата е челична , одговара на велосипеди со 20 инчни тркала
Должина на врат 150mm
Ширина на врат 22.5 мм
Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.