Виљушка GOOD 26"

SKU 6372
1.300 мкд
Во Продавница
1
Product Details
Виљушката е челична , со амортизери, одговара на велосипеди со 26 инчни тркала со диск.
Должина на врат 200mm
Ширина на врат 29 мм
Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.