Виљушка GOOD 27.5 / 29 "

SKU 6378
1.300 мкд
Во Продавница
1
Product Details
Виљушката е челична , одговара на велосипеди со 27.5 и 29 инчни тркала со диск, со амортизери.
Должина на врат 200mm
Ширина на врат 29 мм
Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.