Главина предна 36H

SKU 5928
700 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Главина предна 36H за велосипеди со диск кочници.

Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.