Заден менувач SAIGUAN HG-04

SKU 5920
350 мкд
Во Продавница
1
Product Details

- Компитабилен за велосипеди со 6 запчаници на задниот погон.

- Материјал: Челик.

- Тежина: 266 g.

- Број на запци на најголемиот запчаник max.32T

Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.