Кормило алуминиумско

SKU 6221
600 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Алуминиумско кормило 620мм / 31.8мм
Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.