Кочници V-Brake пар (предна/задна)

SKU 5917
300 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Кочници V-Brake пар (предна/задна)

Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.