Куфер за АТВ 8050

SKU 18526
0 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Куферот е направен од LLDPE материјал и поседува кожена потпирачка.

Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.