Ланец FFC 112 линка

SKU 5924
300 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Број на спојки: 112

Големина на спојка: 10 mm

Ширина на спојка: 4 mm

Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.