Ланец HG-53

SKU 5360
950 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Ланец HG-53 (7,8,9sp) 108 линка
Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.