Пакни за диск пар

SKU 6387
300 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Одговараат на сите Viper велосипеди
Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.