Педали полу-алуминиумски

SKU 5918
300 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Педалите се со челична основа , додека надворешниот дел е алуминиумски.

Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.