Пренос PROWHEEL 24-34-42T

SKU 6368
600 мкд
Во Продавница
1
Product Details
Број на заби - 24-34-42T
Одговара за велосипеди со заден менувач со 7/8/9 зупчаници
Должина на курбла - 170мм
Материјал - Алуминиумска легура + Челична обвивка + Пластична обвивка

Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.