Пренос PROWHEEL 28-38-48T

SKU 5915
700 мкд
Во Продавница
1
Product Details
Број на заби - 28-38-48T
Одговара за велосипеди со заден менувач со 6/7/8 зупчаници
Должина на курбла - 170мм
Материјал - Алуминиумска легура + Челична обвивка + Пластична обвивка

Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.