Ротор 160 mm

SKU 5927
450 мкд
Во Продавница
1
Product Details

- Материјал: Нерѓосувачки челик.

- Стандардна шема со 6 штрафа.

- Дијаметар на роторот - 160 mm.

- Тежина на роторот - 115 g.


Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.