Сајла за кочница 170 cm

SKU 5368
100 мкд
Во Продавница
1
Product Details

Материјал: Нерѓосувачки челик + пластична обвивка.

Должина на сајлата: 170 cm.

Должина на обвивката: 146 cm.

Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.