Стендер заден OK YANG

SKU 5919
250 мкд
Во Продавница
1
Product Details

Стендер заден OK YANG

- Материјал: Челик.

- Одговара за велосипеди со големина на тркало 16" - 28"

- Стендерот има механизам за заклучување на истиот.

Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.