Шепа за диск YINING

SKU 5916
600 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Механичка шепа на диск за кочница YINING

Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.