Шифтери SHIMANO ST-EF51 пар

SKU 6397
900 мкд
Во Продавница
1
Product Details
Комплет шифтери SHIMANO ST-EF51 со рачки за кочници и сајли.

Лев - 3 брзини.

Десен - 7 брзини.


Save this product for later

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.