Шифтери Shimano ST-EF500 пар

SKU 6398
1.100 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Шифтери Shimano ST-EF500 3x8 пар
Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.