Шифтери XINGXING пар

SKU 5925
200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Комплет шифтери со сајли XINGXING кои одговараат за велосипеди со 18 брзини (3x6)
Зачувајте го овој производ за подоцна

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.