Mountain bikes

Велосипеди наменети за земјен пат и груб терен.

Viper XCS 29 20300 MKD
TRINX M-500 14900 MKD
TRINX M-136 13900 MKD
Viper 29 XC 13900 MKD
Viper 27.5 XC 12990 MKD
TRINX M-116 12900 MKD
TRINX M-100 11900 MKD
Gold Sen 11900 MKD
Viper Talon 9900 MKD

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.