Next 12

16467

Next 12 16467


Име: Bicycle Next 12
Величина: 12"
Пренос: Ланец
Велосипедот е без амортизери
Велосипедот не содржи менувач за брзини
Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла)
2690 мкд
Brand:Next
Големина:12"
Боја на велосипед Црвена (0) Оранж (0)
Големина на тркало 12" (0)
Рамка Челична рамка (0)
Next 12 Next 12 Next 12 Next 12 Next 12 Next 12

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.