Next 16

16468

Next 16 16468

Шифра: 16468


  • Име: NEXT 16
  • Величина: 16"
  • Пренос: Ланец
  • Велосипедот е без амортизери
  • Велосипедот не содржи менувач за брзини
  • Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла )
3790 мкд In stock
Brand:Next
Големина:16"
Боја на велосипед Црвена (0) Оранж (0)
Големина на тркало 16" (0)
Рамка Челична рамка (0)
Next 16 Next 16 Next 16 Next 16 Next 16 Next 16

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.