TRINX BLUE ELF 2.0

SKU 18203
4.190 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам16" х 9"
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 18T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна - Гумички со сајла
Заден запчаник 28T
Бандажи TRINX алуминиумски бандажи
Гуми 16" х 2.40"
Зачувајте го овој производ за подоцна