TRINX RED ELF 1.0

SKU 18206
4.200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 3 до 7 години.

Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам 12" х 8"
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 18T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна - V кочница со сајла
Заден запчаник 28T
Бандажи TRINX
Гуми 12" x 2.40"
Зачувајте го овој производ за подоцна