TRINX RED ELF 2.0

SKU 18205
4.300 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 4 до 8 години.

Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам16" х 9"
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 18T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна - V кочница со сајла
Заден запчаник 28T
Бандажи TRINX алуминиумски бандажи
Гуми 16" х 2.40"
Зачувајте го овој производ за подоцна