Viper 27.5 XC

15290

Viper 27.5 XC 15290
60172041
12990 мкд In stock
UPC:Viper
Боја:Црна
Боја Црвено - Црна (0) Зелено - Црна (0) Сино - Црна (0)
Shifter Alluminium pedal Viper 27.5 XC Viper 27.5 XC

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.