Viper 29 XC HIDRAULIC

14834

Viper 29 XC HIDRAULIC 14834
60172086
21400 мкд
UPC:14834
Brand:VIPER
Боја на велосипед Црна/Зелена (0) Црна/Црвена (0)
Големина на рам М-17“ (0)
Големина на тркало 29“ (0)
Рамка Алуминиумска рамка (0)
Adjastable shock absorbers Hidraulic brakes Shifter Viper 29 XC HIDRAULIC Viper 29 XC HIDRAULIC

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.