Viper 29 XC

14917

Viper 29 XC 14917
VIPER 29 XC - Crosscountry bicycle .
13900 мкд In stock
UPC:14917
Brand:VIPER
Боја на велосипед Црна/Зелена (0) Црна/Црвена (0) Црна/Сина (0)
Големина на рам L-19“ (0)
Големина на тркало 29“ (0)
Рамка Алуминиумска рамка (0)
Viper 29 XC Viper 29 XC Viper 29 XC Viper 29 XC Viper 29 XC Viper 29 XC Viper 29 XC Viper 29 XC

Информирајте се за: Нови модели , попусти и промоции

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ВЕЛОСИПЕДИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.