Виљушка железна 20"

5357*

Виљушка железна 20" 5357*
Вилата е челична , одговара на велосипеди со 20 инчни тркала
Должина на врат 150mm
Ширина на врат 22.5 мм
500 мкд In stock
UPC:5357*
Brand:Viper