Преден менувач SAIGUAN

5926

Преден менувач SAIGUAN 5926

- Одговара за велосипеди со 21-24 брзини.

- Опсег на работа - Најголем запчаник max-48T , најмал запчаник min-22T

- Дијаметар на држач Ø28.6mm.

200 мкд In stock
UPC:5926
Brand:SAIGUAN