Пренос PROWHEEL 28-38-48T

5915

Пренос PROWHEEL 28-38-48T 5915
Број на заби - 28-38-48T
Одговара за велосипеди со заден менувач со 6/7/8 зупчаници
Должина на курбла - 170мм
Материјал - Алуминиумска легура + Челична обвивка + Пластична обвивка

700 мкд In stock