Ротор 160 mm

5927

Ротор 160 mm 5927

- Материјал: Нерѓосувачки челик.

- Стандардна шема со 6 штрафа.

- Дијаметар на роторот - 160 mm.

- Тежина на роторот - 115 g.


450 мкд In stock