Ikon 26x2.20 M319P Wire

14342 / TB72385200

Ikon 26x2.20 M319P Wire 14342 / TB72385200
52714102
1150 мкд
Големина на гума 26“ (0)
Вид на гума Со жица (Wire) (0)