Maxxis Overdrive 28x1 5/8x1 3/8 Wire / TB90108400

SKU 15431
1.100 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Димензии: 28x1 5/8x1 3/8 M2003 Wire

Зачувајте го овој производ за подоцна