Maxxis Welterweight 29x1.9/2.35 SV

SKU 14391 / IB96822500
370 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: 29x1.9/2.35
Дебелина: 0.9 mm
Вентил: Auto Valve

Зачувајте го овој производ за подоцна