HAMACHI ET-A3

SKU 18272
17.220 мкд
Во Продавница
1
Product Details
Модел - HAMACHI ET-A3
Мотор:
Номинална моќност - 300W
Максимална моќност - 600W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 36V . 5.2 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 6.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 14-23 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 11.5 kg
Има предни амортизери

Save this product for later