КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ АЛФА ПЛАМ КОМО 21 КВ

SKU 00013225
94.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Капацитет: 21 kW
Потрошувачка на пелети мин/макс:1.7/5,05kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:28h
Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg
Мксимална работа со полн резервоар 26,5h
Волумен на загревање:210-350 m3
Површина на загревање:81-135 m2

Зачувајте го овој производ за подоцна