Камин на пелети MBS 10kw 5%

SKU 00015679
43.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

MBS печка на пелети MBS Pelet 10kw
• Црна боја
• моќност 10kw
• загревање на површина од 130m3-160m3
• 50-64 м2
• максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h
• минимално време на работа со полн резервоар 11h
• максимално време на работа со полн резервоар 35h
• капацитет на резервоарот 23кг
• степен на искористеност 84%
• пречник на приклучок за издув 80мм
• оптимален провев на издувот 12Pa
• максимална излезна сила на електрична енергија 500w
• димензии (В х Ш х Д) 980x560x490
• тежина на печка 112кг

Зачувајте го овој производ за подоцна