ERMINIO 1

16469

ERMINIO 1 16469


Име: Bicycle ERMINIO 1
Величина: 16"
Пренос: Ланец
Велосипедот е без амортизери
Велосипедот не содржи менувач за брзини
Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла )
2490 мкд In stock
UPC:16469
Brand:Hamachi
Големина на тркало 16" (0)
Боја на велосипед Црна (0) Сина (0) Црвена (0)
Рамка Челична рамка (0)
ERMINIO 1 ERMINIO 1 ERMINIO 1 ERMINIO 1 ERMINIO 1 ERMINIO 1

 

Load More