Next 12

16467

Next 12 16467


Име: Bicycle Next 12
Величина: 12"
Пренос: Ланец
Велосипедот е без амортизери
Велосипедот не содржи менувач за брзини
Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла)
2690 мкд
Brand:Next
Големина:12"
Боја на велосипед Црвена (0) Оранж (0)
Големина на тркало 12" (0)
Рамка Челична рамка (0)
Next 12 Next 12 Next 12 Next 12 Next 12 Next 12

 

Load More