Next 16

16468

Next 16 16468

Шифра: 16468


  • Име: NEXT 16
  • Величина: 16"
  • Пренос: Ланец
  • Велосипедот е без амортизери
  • Велосипедот не содржи менувач за брзини
  • Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла )
3790 мкд In stock
Brand:Next
Големина:16"
Боја на велосипед Црвена (0) Оранж (0)
Големина на тркало 16" (0)
Рамка Челична рамка (0)
Next 16 Next 16 Next 16 Next 16 Next 16 Next 16

 

Load More