TRINX KIWI 1.0

18213

TRINX KIWI 1.0 18213

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 2 до 5 години.

Помошни тркалаНема
Големина на тркало12 инчи
Материјал на рамАлуминиум
Материјал на виљушкаЧелик
Тежина3.9 кг2600 мкд In stock
UPC:18213
Brand:TRINX
Рамка Алуминиумска рамка (0)
Големина на тркало 12" (0)
Боја на велосипед Црвена (0) Зелена (0)
TRINX KIWI 1.0

 

Load More