TRINX SMILE TX-12

SKU 18200
3.790 мкд
Во Продавница
1
Product Details

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 3 до 7 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам 12" х 8"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 18T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник28T
БандажиTRINX
Гуми12" x 2.40"
Save this product for later

 

Load More