TRINX SMILE TX-14

SKU 18201
3.890 мкд
Во Продавница
1
Product Details

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 5 до 10 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам 14" х 8"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 16T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник28T
БандажиTRINX
Гуми14" х 2.40"
Save this product for later

 

Load More