VIPER 20" SUS

15285

VIPER 20" SUS 15285
Детски велосипед наменет за деца од 6 до 14 години.
6500 мкд
UPC:Viper
Големина:Детски
Боја Црвено - Бела (0) Плаво - Бела (0)
VIPER 20" SUS VIPER 20" SUS VIPER 20" SUS VIPER 20" SUS

 

Load More