HAMACHI EIVISSO 50

SKU 13164
76.875 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел: Eivisso 50cc 4T Retro
Моќност: 3.0 hp
Тип на мотор: 50cc - 4-Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Предна / Задна Гуми: 120/70-12 / 120/70-12
Предна/ Задна Кочници: Диск / Гуртни
Зачувајте го овој производ за подоцна