HAMACHI ITRAX - 50

SKU 11221
58.425 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел: 50-ITRAX - 4T
Моќност: 3.9 hp
Тип на мотор: 50cc - 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Должина / Ширина / Висина: 1.870mm x 700mm x 1.165 mm
Пренос / Задни Гуми: 120/70-12 / 120/70-12
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни
Зачувајте го овој производ за подоцна