HAMACHI Rocket 50

SKU 17028
76.875 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел: Rocket 50
Тип на мотор: 52FMI - 50cc - 4 Тактен
Моќност: 2.68 hp
Ладење: Воздушно
Сооднос на компресија 10:1
Палење: CDI
Стартување: Електрично
Предна гума: 120/70-12
Задна гума: 120/70-12
Предна кочница: Диск
Задна кочница: Гуртни
Ниво од земјата: 150 mm
Батерија: 12V5Ah
Предно светло: 12V 35W/5W
Странични светла: LED
Задно светло: LED
Дисплеј: LED
Зачувајте го овој производ за подоцна